به گزارش خبرگزاری حوزه، حجت الاسلام والمسلمین احمدحسین شریفی از اساتید حوزه علمیه، در یادداشتی به تبیین ویژگی های علامه حسن زاده آملی پرداخته است که در زیر می خوانید:
علامه حسنزاده آملی عالمی کمنظیر و بدون شک یکی از ستونهای علمی و اسوههای عملی حوزههای علمیه بود. محضر او محضر علم و دانایی و صفا و نورانیت بود. در محضر او، گذر زمان احساس نمیشد. او از مصادیق اتمّ کسانی بود که دیدنشان، سکوتشان، سخنشان، نگاهشان، راه رفتنشان و نشست و برخاستشان یاد خدا را در دلها زنده میکرد.
در درونشان صد قیامت نقد هست
کمترین آنکه شود همسایه مست
او به حق وارث علوم عقلی و فلسفی و عرفانی مسلمین بود؛ او عمر گرانمایه خویش را صرف احیای تراث فلسفی و عرفانی مسلمین و پرورش شاگردانی برای تداوم این راه کرد.
علامه حسنزاده آملی انسانی فوقالعاده بزرگ بود؛ اما چیزی که او را در چشم ما بزرگتر میکرد و بصیرت و خلوص این عارف ربانی را آشکارتر میساخت، دفاع بیچون و چرا و بیچشمداشت از ولایت و ولی بود. او به گواهی گفتارها و نوشتارهایش حقیقتاً ذوب در ولایت بود. او حضرت آیتالله خامنهای را نائب المهدی و واجب الطاعة میدانست. و خود را به منزله سربازی برای ولایت تلقی میکرد.
علامه حسنزاده در مقدمه کتاب «انسان در عرف عرفان» درباره رهبر فرزانه انقلاب اسلامی حضرت آیتالله خامنهای چنین نگاشته است:
«رهبر عظیم الشان کشور بزرگ جمهوری اسلامی ایران جناب آیتالله المعظم خامنهای کبیر (متع الله الاسلام و المسلمین بطول بقائه الشریف) قائد ولیّ وفیّ، و رائد سائس حفیّ، مصداق بارز «نرفع درجات من نشاء» میباشد. عزّت و شوکت روزافزون آن قائد اُسوهی زمان را همواره از حقیقة الحقائق مسئلت دارم و امیدوارم دادار عالم و آدم همواره سالار و سرورم را سالم و مسرور دارد.»
او در جمله مشهور دیگری درباره لزوم ولایتپذیری همگان چنین میفرماید: «گوشتان به دهان رهبر باشد، چون ایشان گوششان به دهان حجةبنالحسن (عجلالله فرجه) است.»
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.
نظر شما